FRITUUR HEERLERHEIDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1182 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frituur Heerlerheide. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 22:18 Eten was koud, en je betaald voor een burger 6 euro.. waar niks van saus, sla of andere dingen op zitten behalve de burger...
17 mei 2024 om 19:45 De frietjes en snacks waren heel lekker, ook nog goed warm. Alleen duurde het 90 minuten jammer genoeg terwijl er stond 50 min.
27 apr 2024 om 19:47 Eten was bijna koud moeten lauw eten pfff en die zuurvleesschotel zitten bijna niks in vlees en ook due sla wat een kleine bakjes voor 15 euro idioot duur grap..... De bezorging veel te laat dikke 40 minuten wachten. Daar ben ik niet blij mee en boo
25 apr 2024 om 0:19 Frieten te hard voor ons niet voor herhaling
21 mrt 2024 om 20:16 Het was niet slecht maar voor ons niet voor herhaling
21 mrt 2024 om 16:30 Heerlijk eten, zelfs mijn schoonouders vinden het eten lekker
6 mrt 2024 om 19:26 Super lekker gegeten
25 feb 2024 om 19:24 Eten was goed. Alleen 2uur mogen wachten op mijn eten. Na ander half uur gebeld en toen werd gezegd: ja meneer we zijn het aan het inpakken. Nou niet dus… eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb.
24 feb 2024 om 23:51 Vriendelijke bezorger lekker eten
14 feb 2024 om 7:46 Heerlijk gegeten.goede kwaliteit
23 dec 2023 om 19:12 2 uur gewacht, koud eten
22 dec 2023 om 19:59 Ik bestelde een dubbele bacon-cheese burger, zonder ui en tomaat. Ik kreeg een dubbele burger met kaas en saus... Als de bacon er op zijn minst op zat was fijn geweest.